Beste bezoekers

Van harte welkom op de website van Shotokan Karate Club Zottegem, of kortweg SKCZ.

Het is onze bedoeling om met deze site een zo breed mogelijk publiek aan te spreken. Indien u tot op heden nog niet in contact bent gekomen met deze krijgskunst dan kan deze site een eerste aanleiding geven om uw aandacht aan te wakkeren in een nieuwe wereld die zich voor u verder zal ontplooien. Het breken van planken zal bij ons echter niet aan bod komen daar dit niet behoort tot de echte kerntaken van een gediciplineerd karateka. Bent u zelf karateka of koestert u het verlangen er één te worden? Hebt u vrienden of familie die karate beoefenen of hebt u gewoon interesse in onze sport, dan bent u hier zeker aan het juiste adres!

Laten we even kort alles op een rijtje zetten wat u allemaal kan vinden op deze site. Voor de totale karateleek bieden wij een woordje uitleg over onze sport, een situering van onze club binnen België alsook daarbuiten. Daarnaast wordt er vermeld wat de trainingen inhouden, over welke accessoires u dient te beschikken en wat de kostprijs van een karateseizoen bij onze club inhoudt. Overige essentiële weetjes met name de plaats waar de trainingen doorgaan (met routebeschrijving) en de tijdstippen hiervan, alsmede wie onze instructeurs zijn, worden op onze site verder beschreven.

Verder wensen wij u bij deze nog veel surfplezier en indien u toch nog niet de gewenste informatie hebt bekomen verwijzen wij u graag naar het contact menu.

Het bestuur van Shotokan Karate Club Zottegem.