Waar trainen wij ?

Alle clubtrainingen gaan door in de stedelijke sporthal "Bevegemse Vijvers" van Zottegem, Bevegemsevijvers 1 - 9620 Zottegem. De sporthal is gesitueerd aan de Bevegemse Vijvers, waar ook het zwembad en het stadion van Zottegem gelegen zijn. Er is een ruime parking. Bij het binnenkomen van het sportcomplex, ga je links de trap naar beneden en dan kom je in de grote zaal terecht. Wij trainen in 1/3 van deze zaal, op woensdag in deel "B" (midden) en op vrijdag in deel "C" (zijkant). De heren kunnen zich omkleden en douchen in kleedkamers 1 en 2. De dames in kleedkamers 7 en 8.

  • Komende van Geraardsbergen

U bevindt zich op de N42 richting Zottegem (Wetteren / E40)Net voor de N42 (Gentweg) overgaat van een enkel baanvak naar een dubbel baanvak, dient u links af te slaan, richting "Centrum"Volg deze straat (Langestraat) tot u op uw linkerzijde een Octa+ tankstation ziet. Net voorbij het tankstation dient u rechts af te draaien. Op het einde van deze straat (Bevegemstraat) draait u rechts af. Altijd rechtdoor en u komt aan het sportcomplex "Bevegemse Vijvers" uit.

  • Komende van Wetteren

U bevindt zich op de N42 richting Zottegem (Geraardsbergen). Net voor de N42 (Europaweg) overgaat van een dubbel baanvak naar een enkel baanvak, dient u rechs af te slaan, richting "Centrum". Volg deze straat (Langestraat) tot u op uw linkerzijde een Octa+ tankstation ziet. Net voorbij het tankstation dient u rechts af te draaien. Op het einde van deze straat (Bevegemstraat) draait u rechts af. Altijd rechtdoor en u komt aan het sportcomplex "Bevegemse Vijvers" uit.

  • Komende van Oudenaarde

U bevindt zich op de N454 richting Zottegem. Op het einde van de N454 (Meire) draait u rechts (Meerlaan). Na ± 50m draait u links (Molenstraat). Op het einde van deze straat draait u rechtsaf (Trapstraat). Op het einde van deze straat draait u linksaf (Kazernstraat). Op een bepaald punt, gaat deze straat over in éénrichtingsverkeer en mag u niet verder rechtdoor en moet u rechtsaf draaien (Kleine Nieuwstraat). Op het einde van deze straat draait u rechtsaf (Van Aelbrouckstraat) ± 200m nadat u over de spoorwegbrug gereden bent, moet u "rechtdoor". OPGELET! De baan draait hier ± 90° naar rechts, u moet dus een zijstraat (Kastanjelaan) inrijden die in het verlengde ligt en dus "rechtdoor" lijkt te zijn! Blijf deze straat volgen en u komt aan het sportcomplex "Bevegemse Vijvers" uit.

Op de kaart