Waar trainen wij ?

Vanaf september 2023 zullen onze clubtrainingen doorgaan in sporthal Go! Atheneum Zottegem, Wurmendries 44 - 9620 Zottegem. Deze sporthal is gesitueerd aan de achterzijde van het Koninklijk Atheneum Zottegem. Er is een ruime parking voorzien van +/- 40 parkeerplaatsen. Bij het binnenkomen van het sportcomplex, ga je rechtdoor en kom je in de grote zaal terecht. De heren kunnen zich omkleden en douchen in kleedkamers 1 en 2. De dames in kleedkamers 3 en 4.

  • Komende van Geraardsbergen

U bevindt zich op de N42 richting Zottegem (Wetteren / E40). Aan de eerst volgende verkeerslichten voorbij Eurotuin Ophasselt dient u links af te slaan naar de Assestraat, richting "Erwetegem". Volg deze straat dewelke zal overgaan in Gaverland tot u op een T-splitsing komt. Vervolgens slaat u rechts af en volgt u de weg tot u op het einde van de Meerlaan komt. Daar slaat u links af naar de Wurmendries. Op +/- 400m van deze straat zal u op de linkerzijde de parking van sporthal Go! Atheneum Zottegem aantreffen.

  • Komende van Wetteren

U bevindt zich op de N42 richting Zottegem (Geraardsbergen). Aan de verkeerslichten net voor De Vuyst - fire & interior concepts dient u rechs af te slaan, richting "Centrum". Volg deze straat (Buke) tot aan het marktplein in het centrum van Zottegem en vervolg verder naar de Hoogstraat. Op het einde van de Hoogstraat slaat u links af en neemt u de 2e straat rechts naar de Wurmendries. Op +/- 400m van deze straat zal u op de linkerzijde de parking van sporthal Go! Atheneum Zottegem aantreffen.

  • Komende van Oudenaarde

U bevindt zich op de N454 richting Zottegem. Op het einde van de N454 (Meire) draait u rechts (Meerlaan) en vervolgens onmiddellijk de eerste straat rechts naar de Wurmendries. Op +/- 400m van deze straat zal u op de linkerzijde de parking van sporthal Go! Atheneum Zottegem aantreffen.

Op de kaart