Korte voorstelling

Aan het hoofd van elke dojo staat uiteraard een sensei, letterlijk leraar in de Japanse zelfverdedigingskunst, en voor Shotokan Karateclub Zottegem is dit Van De Maele Etienne (4e Dan JKA). Hij is in de eerste plaats voornamelijk de trainer voor de volwassenen maar geeft tevens op regelmatige basis ook les aan de jeugd.

Vervolgens beschikt de club over 2 vaste jeugdtrainers, namelijk Moreels Tommy (3e Dan JKA) en De Groote Dimitri (3e Dan JKA). Zij richten zich vooral tot de jeugd en bereiden deze voor op de jeugdoefenwedstrijden en kampioenschappen indien de kinderen daar interesse voor tonen. Deze 2 sempai's nemen ook maandelijks enkele trainingen voor de volwassenen op zich. Beide worden maandelijks bijgestaan, zowel voor jeugd als volwassenen, door : De Groote Karl (1e Dan JKA), Van Elsuwege Robin (1e Dan JKA) en De Clercq Floris (1e Dan JKA).

Daarnaast is er Rimbaut Tijl (2e Dan JKA) die maandelijks een karate-gerelateerde training uitwerkt telkens gericht op één belangrijk aspect zoals daar zijn: souplesse, lenigheid, kracht, reactievermogen, ea.

Nieuwkomers worden dan weer begeleid en krijgen training van Van Welden Eddy (1e Dan JKA) en Vandenbossche Niko (1e Dan JKA).

Om de contactgegevens van onze trainers te bekomen, klikt u op de naam van de betreffende persoon.

Etienne Van De Maele

EtienneVanDeMaele

Tommy Moreels

TommyMoreels

Dimitri De Groote

DimitriDeGroote

Tijl Rimbaut

TijlRimbaut
 

Karl De Groote

KarlDeGroote

Niko Vandenbossche

NikoVandenbossche

Eddy Van Welden

EddyVanWelden

Floris De Clercq

FlorisDeClercq

Robin Van Elsuwege

RobinVanElsuwege