Korte voorstelling

Aan het hoofd van elke dojo staat uiteraard een sensei, letterlijk leraar in de Japanse zelfverdedigingskunst, en voor Shotokan Karateclub Zottegem is dit Van De Maele Etienne (4e Dan JKA). Hij is in de eerste plaats voornamelijk de trainer voor de volwassenen maar geeft tevens op regelmatige basis ook les aan de jeugd.

Vervolgens beschikt de club over 2 vaste jeugdtrainers, namelijk Moreels Tommy (4e Dan JKA) en De Groote Dimitri (3e Dan JKA). Zij richten zich vooral tot de jeugd en bereiden deze voor op de jeugdoefenwedstrijden en kampioenschappen indien deze jeugdige leden daar interesse voor tonen. Deze 2 sempai's nemen ook maandelijks enkele trainingen voor de volwassenen op zich. Beide worden maandelijks bijgestaan, zowel voor jeugd als volwassenen, door : De Groote Karl (1e Dan JKA), Van Elsuwege Robin (1e Dan JKA), De Clercq Floris (1e Dan JKA), Van steerthem Sander (1e Dan JKA) en Smekens Leen (1e Dan JKA).

Daarnaast is er Rimbaut Tijl (2e Dan JKA) die maandelijks een karate-gerelateerde training uitwerkt telkens gericht op één belangrijk aspect zoals daar zijn: souplesse, lenigheid, kracht, reactievermogen, ea.

Nieuwkomers worden dan weer begeleid en krijgen training van onderstaande trainers.

Onze contactgegevens zijn te bekomen via deze link contact

Etienne Van De Maele

EtienneVanDeMaele2019

Tommy Moreels

TommyMoreels2019

Dimitri De Groote

DimitriDeGroote2019

Tijl Rimbaut

TijlRimbaut2019
 

Karl De Groote

KarlDeGroote2019

Eddy Van Welden

EddyVanWelden2019

Floris De Clerq

FlorisDeClercq2019

Robin Van Elsuwege

RobinVanElsuwege2019

Sander Van Steerthem

SanderVanSteerthem2019

Leen Smekens

LeenSmekens2019