Korte voorstelling

Aan het hoofd van elke dojo staat uiteraard een sensei, letterlijk leraar in de Japanse zelfverdedigingskunst, en voor Shotokan Karateclub Zottegem is dit Van De Maele Etienne (4e Dan JKA). Hij is in de eerste plaats voornamelijk de trainer voor de volwassenen maar geeft tevens op regelmatige basis ook les aan de jeugd.

Vervolgens beschikt de club over meerdere vaste jeugdtrainers met sempai De Groote Dimitri (3e Dan JKA) als jeugdverantwoordelijke en sensei Moreels Tommy (4e Dan JKA). Zij richten zich vooral tot de jeugd en bereiden hen voor op de jeugdoefenwedstrijden en kampioenschappen indien de jeugdige clubleden daar interesse voor tonen. Beide nemen ook maandelijks meerdere trainingen voor de volwassenen op zich. Deze laatste twee worden dan weer maandelijks bijgestaan, zowel voor jeugd als volwassenen, door: De Groote Karl (1e Dan JKA), Van Elsuwege Robin (2e Dan JKA), De Clercq Floris (1e Dan JKA), Smekens Leen (1e Dan JKA) en Van Den Hauwe Louca (2e Dan JKA).

Daarnaast is er nog Rimbaut Tijl (2e Dan JKA) die maandelijks een karate-gerelateerde training uitwerkt telkens gericht op één belangrijk aspect zoals daar zijn: core-stability, souplesse, lenigheid, kracht, reactievermogen, ea.

Nieuwkomers worden dan weer begeleid en krijgen training van onderstaande trainers.

Onze contactgegevens zijn te bekomen via deze link contact