Ook het Vlaams (dd. 06/10/2019) en het Belgisch JKA Kampioenschap (dd. 20/10/2019) vanaf kadetten is alweer achter de rug met zeer positieve resultaten voor onze deelnemers.

Op wedstrijdniveau is onzeclub opnieuw in zeer goede vorm want op het Vlaams JKA kampioenschap behaalden onze deelnemers maar liefst 5 podiumplaatsen. Zo werd de club vertegenwoordigd door 9 beloftevolle kampers en dit heeft geloond.

In de categorie van de kadetten jongens kon Niels Coessens in de discipline kumite (vrijgevecht) het zilver bemachtigen en wist zich hiermee tevens te plaatsen voor het Belgisch. In diezelfde categorie, maar in de discipline kata, kon Mauro Castellano net niet doorstoten naar de finales maar ook hij had een ticket voor het Belgisch op zak.

Bij de scholieren meisjes behaalde Raoni Ghysels brons in kata en mocht ook zij voor beide disciplines naar het Belgisch. Bij de scholieren jongens ging het voor Kobe Thienpont, in kata, net iets minder maar voor kumite werd ook hij geselecteerd voor het Belgisch.

Arne Smekens en Louca Van Den Hauwe, beide junioren, slaagden er echter niet in om naar de finales door te gaan maar ook zij mochten voor respectievelijk kata en kumite de groep vergezellen op het Belgisch JKA Kampioenschap.

Tot slot behaalde Leen Smekens bij de senioren dames het brons in kata en Robin Van Elsuwege mocht dan weer bij de senioren heren voor zowel kata als kumite een bronzen medaille in ontvangst nemen. Nog bij senioren heren lukte het Sander Van Steerthem net niet om de finales te behalen maar ook hij wist nog een ticket voor het Belgisch te bemachtigen.

Op het Belgisch JKA kampioenschap leek de tegenstand dan blijkbaar weer net iets sterker en konden de meesten onder onze kampers de finale net niet halen. Enkel Raoni Ghysels wist in kumite door te stoten naar de finales waar zij toch maar mooi brons behaalde.

Dikke proficiat aan allen en wij kijken al uit naar de resultaten op de Dynamic Cup van aanstaande zondag te Herne.