Het startschot van de wedstrijden werd alweer gegeven en zoals steeds begint elk nieuw seizoen met het Tornooi van Eeklo waarbij onze club meteen 4 podiumplaatsen in de wacht wist te slepen.

Ook dit seizoen nam Fien Cornelis een vliegende start (eind vorig seizoen 3x goud en 3x brons) door bij de miniemen (gemengd) goud te behalen in de discipline kata. Bij de heren senioren, zwarte gordels, behaalde Robin Van Elsuwege dan weer een welverdiende zilveren medaille in het kata (uitvoering van Gojushiho Sho).

Na de middag werden bij de kadetten de discipline kumite verder afgewerkt waarbij Niels Coessens, na het nodige weerwerk, voor het eerst een bronzen medaille wist te bemachtigen (gedeelde 3e plaats). De kadetten jongens werden in sneltempo opgevold door de scholieren dames en in deze categorie mocht Raoni Ghysels, op knappe wijze, goud in ontvangst nemen. Ook deze laatste dame wist duidelijk haar mannetje te staan en is al enkele jaren een vaste waarde bij de Zottegemse kampers.

Nu wordt het alvast uitkijken naar het Vlaams JKA Kampioenschap (vanaf kadetten) dat zal doorgaan te Kortrijk op zondag 06/10/2019.

Dikke proficiat aan alle deelnemers vanwege het clubbestuur.