Voorbije zondag ging alweer het Belgisch JKA Kampioenschap voor jongeren door te Braine l'Alleud waarbij Fien Cornelis onze club mocht vertegenwoordigen.

Daar zij zich op het Vlaams JKA Kampioenschap enkel wist te selecteren voor kata was de druk zeer hoog om een finaleplaats te verzilveren. Toch wist Fien Cornelis de voorrondes goed te overleven en mocht zij aantreden in de finales naast 3 Waalse concurrentes. Haar 3 tegenstanders kozen voor Tekki Shodan maar Fien bleef volharden in Heian Godan. Na de uitvoering van de 4é en laatste kata werd Fien verlost van haar stress want een 3e plaats was nu een feit. Zo mocht zij het podium betreden om een bronzen medaille in ontvangst te nemen.

Met deze finaleplaats erbij kan Fien terugblikken op een zeer geslaagd wedstrijdseizoen met 3 gouden medailles, 3 bronzen medailles, de titel van algemeen kampioen van Oost-Vlaanderen en de titel van algemeen kampioen op het Gala-tornooi.

Het mag gezegd dat de club, haar coaches en supporters zeer fier zijn op de prestaties van Fien, zo dus een welverdiende proficiat !!