Afgelopen zondag werden er op de Dynamic Cup te Herne knappe resultaten geboekt door onze moedige clubleden. Niet minder dan 12 kampers zijn de eer van onze club gaan vertegenwoordigen op dit tornooi.

In de voormiddag mochten de jongsten onder de deelnemers de spits afbijten. Tijdens de jeugdoefenwedstrijden toonde zij reeds dat zij haar mannetje kan staan maar dit keer, in de klasse van de preminiemen, kon Raoni Ghysels een 3de plaats bemachtigen in het onderdeel kumite.

Na de middag was het de beurt aan de 'zware' jongens en meisjes. Er werd van start gegaan met de discipline kata en hierbij behaalden er 2 van onze leden een finaleplaats. Bij de kadetten wist Louca Van Den Hauwe een bronzen plak in de wacht te slepen, en in een klasse hoger bij de scholieren ging Sander Van Steerthem er tevens met een bronzen medaille vandoor. Naast het kata-gedeelte wist Sander Van Steerthem ook brons te behalen in het kumite.

De Dynamic Cup biedt tevens ook steeds de kans om in ploeg aan te treden en ook daar wist onze club zijn graantje mee te pikken. Bij het onderdeel kata per ploeg behaalden Louca Van Den Hauwe, Leen Smekens en Sander Van Steerthem een knappe 2de plaats.

Het was een lange en vermoeiende dag maar zoals steeds is het de aanhouder die wint, dus een dikke proficiat aan onze deelnemers hiervoor ! ( Artikel Het Laatste Nieuws Regio )