Aanstaande zaterdag is het alweer zover, na de drukte van alle kampioenschappen en stages, kunnen we ook opnieuw de innerlijke mens aansterken. Zo organiseren wij ook dit jaar een GRANDIOOS eetfestijn, editie nummer 26 reeds.

Ook dit jaar werd de keuze gemaakt voor O.C. De Lier (Nieuwstraat 21 te Lierde) om de trouwe eetlustigen te verwelkomen, dit op zaterdag 23 maart 2019 vanaf 18u30 tot 21u00.

De aanwezigen zullen kunnen smullen van volgende keuzes : Zalm, varkenshaasje of kalkoenfilet. Zoals steeds hebben we voor de kinderen nog een 4e optie/topper, namelijk balletjes in tomatensaus. Alle gerechten worden vergezeld van de nodige groenten en geserveerd met kroketten en aangepaste sauzen. Dit alles aan democratische prijzen, zijnde 17€ (zalm) en 16€ (varkenshaasje of kalkoenfilet) voor volwassenen of 9€ voor de kinderen (zalm voor kinderen aan 10 €).

Kaarten zijn op de dag zelf nog aan de kassa te verkrijgen. Hopelijk mogen wij ook dit jaar opnieuw rekenen op jullie steun en eetlust, OSS.