Bunkai-trainingsdag en jeugdstage zaterdag 11 maart 2023

Bij deze kondigen wij graag de 38ste editie van onze jaarlijkse bunkai-trainingsdag en bijhorende jeugdstage aan.

Volgende vaste waarden zullen opnieuw van de partij zijn: sensei GNEO Sergio (8ste DAN JKA), sensei LOREFICE Brune (7de DAN JKA) en sensei MEERT Jean-Pierre (7de DAN JKA). Zij zullen er opnieuw voor zorgen dat hun martiale kennis zal worden doorgegeven aan de enthousiaste aanwezigen.

De jeugdstage zal dit jaar in goede banen geleid worden door sensei VERMEULEN Kristof (4de DAN JKA).

Deze bunkai-trainingsdag zal doorgaan in de Stedelijke Sporthal "Bevegemse Vijvers" en dit van 10u30 tot 12u00, na de middaglunch wordt alles hervat vanaf 13u00 tot 14u30. De prijs voor een volledige stagedag bedraagt 20,00 € of 15,00 €. Karateka's die slechts aan één training wensen deel te nemen betalen 12,00 € of 10,00 € (telkens respectievelijk volwassenen/jeugd).

Belangrijk om weten en tevensvervat in onze Bunkai-formule:

  • deelname geeft recht op 1 provinciaal trainingspunt,
  • 's middags zijn er heerlijke sandwiches (2 gratis) te verkrijgen (en er kunnen er extra bekomen worden aan democratische prijzen)

Hopelijk mogen wij jullie in grote getale welkom heten op zaterdag 11 maart 2023.  Affiche Bunkai-trainingsdag en jeugdstage.

Fijne en prettige feestdagen toegewenst

Graag wensen wij iedereen prettige maar vooral ook gezonde en veilige feestdagen toe. Neem even de tijd om te genieten van een rustmomentje en dan zien we elkaar terug op de eerste training in 2023 op woensdag 11 januari.

We lassen een pauze in tijdens het kerstverlof

Tijdens de periode van de kerstvakantie, maw van maandag 26 december 2022 tot en met zondag 8 januar 2023, zal er geen training zijn. Iedereen kan even genieten van een deugdoend verlof en zijn batterijen laten opladen tijdens de feestdagen om terug van start te gaan op woensdag 11 januari 2023 !

Geslaagde examens 1e & 2e DAN's voor Shotokan KC Zottegem

Het was een heel spannende en stresserende ochtend voor 10 van onze clubleden dewelke zich reeds enkele maanden hadden voorbereid op hun examen van 1e of 2e DAN. Naderhand bleek dat volharding en non-stop training mocht lonen want de resultaten mogen er zijn.

Volgende 4 clubleden mogen dan ook de rangen van de zwarte gordels vervoegen als kersverse 1e DAN's: Ilse Schepens, Raoni Ghysels, Peter Ghysels en Acoya Ghysels (kleine tip: from now on, don't mess with the Ghysels-family !!).

Voormeld 4-tal werd in hun examen opgevolgd door nog 6 clubleden die tevens met glans slaagden in hun examen waardoor de club vanaf nu ook over 6 nieuwe maar uiterst bekwame 2e DAN's beschikt: Leen Smekens, Karl De Groote, Christof Van Den Bossche, Floris De Clercq, Dylan Van Caster en Sibian De Gussem.

Dikke proficiat aan al deze clubleden voor het slagen in hun examen.

                                                

 

 

1e Clubexamen vrijdag 2 december 2022 + CLUBFOTO

Hoewel we nog maar 2 maand ver zijn met de trainingen werd er al een datum geprikt voor een 1e clubexamen m.b.t. het seizoen 2022-2023. Het examen zal dit keer doorgaan op vrijdag 2 december voor zowel de jeugd als volwassenen, respectievelijk om 18u00 en 19u30 stipt.

Iedereen die in aanmerking komt om examen af te leggen zal per email op de hoogte gebracht worden, maar weet alvast dat wie een officieel examen dient af te leggen ook zijn rode boekje tijdig moet afgeven en 4,00 € examengeld dient te betalen.

De club wenst iedereen alvast veel succes bij het volgende examen !!