Start nieuw seizoen 2021 - 2022

Op zoek naar een nieuwe hobby? Een nieuwe sportieve uitdaging? Ben je altijd al gefascineerd geweest door Oosterse krijgskunsten of ben je die corona kilo's beu? Dan is karateclub SHOTOKAN Zottegem misschien iets voor jou! Een sociale club die belang hecht aan volgende karatecode: zelfcontrole, etiquette, zelfkennis, eerlijkheid en inzet. Jong of al iets
ouder, man of vrouw, in topconditie of nog nooit een paar loopschoenen van dichtbij gezien, zowel de competitieve als recreatieve sporter kan bij ons terecht.

We heten je op 1 september graag welkom bij de start van het nieuwe seizoen.

Clubexamen jeugd vrijdag 28 mei 2021

We hebben er allemaal een heel bewogen periode opzitten maar er is één lichtpuntje, namelijk het clubexamen voor onze jeugdleden. Het examen zal doorgaan op vrijdag 28 mei om 18u00 stipt.

Iedereen die in aanmerking komt om examen af te leggen werd reeds per email op de hoogte gebracht, maar weet alvast dat wie een officieel examen dient af te leggen ook zijn rode boekje tijdig moet afgeven (uiterlijk op vrijdag 14/05) en 4,00 € examengeld dient te betalen.

De club wenst iedereen alvast veel succes bij het examen !!

Opschorting trainingen t.e.m. 5 januari 2021

Hoewel de 2e coronagolf momenteel in kracht afneemt, heeft het clubbestuur beslist om alle trainingen alvast op te schorten t.e.m. dinsdag 5 januari 2021, mede omwille van het feit dat vanaf 30/11 t.e.m. 15/12 de feestzaal, de sporthal en de fuifzaal Bevegemse Vijvers dienst doen als coronaveilig examenlokalen (zie link naar het artikel infra).

Wij wensen bij deze dan ook aan iedereen prettige, fijne maar vooral veilige feestdagen toe in deze bizarre tijden en hopen wij tevens op jullie begrip voor onze beslissing.

Artikel NUUS Zottegem

Update 29 oktober van de Corona-sportmaatregelen

In de nacht van 28/10 op 29/10 trad er een nieuw ministerieel besluit in werking, het gaat om een uitbreiding van de federale sokkel met volgende maatregelen:

"Alle inrichtingen (of onderdelen) die behoren tot de culturele, feestelijke, sportieve, recreatieve en evenementensector worden gesloten. [...]

Volgende zaken mogen geopend blijven:

Sportzalen en -voorzieningen, maar dit enkel:

  • voor zover het geen zwembad betreft, voor schoolgroepen van kinderen tot en met 12 jaar oud in het kader van schoolse of buitenschoolse activiteiten van het verplicht onderwijs;
  • voor zover het geen zwembad betreft, voor sportstages en -kampen georganiseerd door de lokale overheid voor kinderen tot en met 12 jaar oud;
  • voor trainingen van professionele sporters;
  • voor professionele wedstrijden."

Aangezien wij als club niet onder één van voorgaande uitzonderingen vallen, worden onze trainingen bij deze officieel on-hold gezet en dit voorlopig voor onbepaalde tijd.

Bij deze dus nogmaals een warme oproep aan al onze clubleden om je aan de opgelegde maatregelen te houden, ook dit is de discipline waar wij als karateclub ten volle achter staan

Info-Coronavirus.be

Update 27 oktober van de Corona-sportmaatregelen

Na de update van gisteren treden er vanaf vrijdag 30/10 om 18u00 opnieuw strengere regels in werking, dit om de huidige curve aan stijgende corona-besmettingen af te vlakken.

Onderstaande maatregelen worden vrijdag van kracht voor de sportsector (voor onbepaalde duur):

  • Geen beperkingen voor kinderen jonger dan 12 jaar;
  • Voor 12-plussers alleen outdoor sport, maximaal met 4 personen;
  • Professionele sporten gaan door zonder publiek;
  • Zwembaden, fitnesscentra en bowlings sluiten.

Dit houdt m.a.w. in dat er vanaf vrijdag enkel zal training zijn voor onze jeugd jonger dan 12 jaar en dit van 18u00 tot 19u30.

Verder hopen wij als club dat iedereen de opgelegde maatregelen naar eigen kunnen zo goed als mogelijk zal opvolgen, dit om familie en geliefden te vrijwaren van enig besmettingsgevaar.

Update Corona Vrt-nieuws