Fijne en prettige feestdagen toegewenst

Graag wensen wij iedereen prettige maar vooral ook gezonde en veilige feestdagen toe. Neem even de tijd om te genieten van een rustmomentje en dan zien we elkaar terug op de eerste training in 2022 op woensdag 12 januari.

1e Clubexamen vrijdag 3 december 2021

Hoewel we nog maar 2 maand ver zijn met de trainingen werd er al een datum geprikt voor een 1e clubexamen m.b.t. het seizoen 2021-2022. Het examen zal dit keer doorgaan op vrijdag 3 december voor zowel de jeugd als volwassenen, respectievelijk om 18u00 en 19u30 stipt.

Iedereen die in aanmerking komt om examen af te leggen zal per email op de hoogte gebracht worden, maar weet alvast dat wie een officieel examen dient af te leggen ook zijn rode boekje tijdig moet afgeven en 4,00 € examengeld dient te betalen.

De club wenst iedereen alvast veel succes bij het volgende examen !!

Vrijetijdsmarkt zondag 19 september 2021

Ook Shotokan Karateclub Zottegem nam deel aan de vrijetijdsmarkt (in combinatie met de autovrije zondag) van Stad Zottegem. Bezoekers konden het rijke cultuur-, sport-, jeugd- en vrijetijdsaanbod voor groot en klein in Zottegem ontdekken. Op het podium op de Markt ginden er verschillende demo’s en optredens door alsook was er een foodtruckfestival & streekproductenmarkt. Hieronder enkele sfeerbeelden van ons promoteam en infokraampje.

              

Start nieuw seizoen 2021 - 2022

Op zoek naar een nieuwe hobby? Een nieuwe sportieve uitdaging? Ben je altijd al gefascineerd geweest door Oosterse krijgskunsten of ben je die corona kilo's beu? Dan is karateclub SHOTOKAN Zottegem misschien iets voor jou! Een sociale club die belang hecht aan volgende karatecode: zelfcontrole, etiquette, zelfkennis, eerlijkheid en inzet. Jong of al iets
ouder, man of vrouw, in topconditie of nog nooit een paar loopschoenen van dichtbij gezien, zowel de competitieve als recreatieve sporter kan bij ons terecht.

We heten je op 1 september graag welkom bij de start van het nieuwe seizoen.

Opschorting trainingen t.e.m. 5 januari 2021

Hoewel de 2e coronagolf momenteel in kracht afneemt, heeft het clubbestuur beslist om alle trainingen alvast op te schorten t.e.m. dinsdag 5 januari 2021, mede omwille van het feit dat vanaf 30/11 t.e.m. 15/12 de feestzaal, de sporthal en de fuifzaal Bevegemse Vijvers dienst doen als coronaveilig examenlokalen (zie link naar het artikel infra).

Wij wensen bij deze dan ook aan iedereen prettige, fijne maar vooral veilige feestdagen toe in deze bizarre tijden en hopen wij tevens op jullie begrip voor onze beslissing.

Artikel NUUS Zottegem