Start nieuw seizoen 2023 - 2024

Op zoek naar een nieuwe hobby? Een nieuwe sportieve uitdaging? Ben je altijd al gefascineerd geweest door Oosterse krijgskunsten of ben je die zomerkilo's beu? Dan is karateclub SHOTOKAN Zottegem misschien iets voor jou! Een sociale club die belang hecht aan volgende karatecode: zelfcontrole, etiquette, zelfkennis, eerlijkheid en inzet. Jong of al iets ouder, man of vrouw, in topconditie of nog nooit een paar loopschoenen van dichtbij gezien, zowel de competitieve als recreatieve sporter kan bij ons terecht.

We heten je op vrijdag 1 september graag welkom bij de start van het nieuwe seizoen.

Wijziging trainingslocatie vanaf 1 september 2023

Vanaf volgend seizoen zullen de trainingen - volgens de vaste trainingsuren - doorgaan in de sportzaal van het Koninklijk Atheneum Zottegem (KAZ), dit aan de achterzijde van het schoolcomplex zijnde Wurmendries 44 te Zottegem. Er is voldoende parking voorzien en ook de kleedkamers en douches werden de voorbije jaren onder handen genomen dus alles is aanwezig om ook in 2023-2024 het zweet uit ons lichaam te trainen.

Sportvoordeel - tussenkomst ziekenfonds in het lidgeld

Een "wist je datje" voor zowel de clubleden als toekomstige nieuwe leden. Verschillende ziekenfondsen moedigen hun leden aan om aan sport te doen door de terugbetaling van een deel van het lidgeld dat je betaald bij een sportclub. Zorg er dus voor dat je het formulier van je ziekenfonds ingevuld aan ons bezorgd om te kunnen genieten van dit 'sportvoordeel'.

Hieronder nogmaals een overzicht van de ziekenfondsen die dergelijke financiële tegemoetkoming aanbieden :

We lassen een pauze in tijdens het paasverlof

Tijdens de periode van de paasvakantie, maw van maandag 3 april tot en met zondag 16 april, zal er geen training zijn. Iedereen kan even genieten van een deugdoend verlof en zijn batterijen laten opladen om terug van start te gaan op woensdag 19 april !

Bunkai-trainingsdag en jeugdstage zaterdag 11 maart 2023

Bij deze kondigen wij graag de 38ste editie van onze jaarlijkse bunkai-trainingsdag en bijhorende jeugdstage aan.

Volgende vaste waarden zullen opnieuw van de partij zijn: sensei GNEO Sergio (8ste DAN JKA), sensei LOREFICE Brune (7de DAN JKA) en sensei MEERT Jean-Pierre (7de DAN JKA). Zij zullen er opnieuw voor zorgen dat hun martiale kennis zal worden doorgegeven aan de enthousiaste aanwezigen.

De jeugdstage zal dit jaar in goede banen geleid worden door sensei VERMEULEN Kristof (4de DAN JKA).

Deze bunkai-trainingsdag zal doorgaan in de Stedelijke Sporthal "Bevegemse Vijvers" en dit van 10u30 tot 12u00, na de middaglunch wordt alles hervat vanaf 13u00 tot 14u30. De prijs voor een volledige stagedag bedraagt 20,00 € of 15,00 €. Karateka's die slechts aan één training wensen deel te nemen betalen 12,00 € of 10,00 € (telkens respectievelijk volwassenen/jeugd).

Belangrijk om weten en tevensvervat in onze Bunkai-formule:

  • deelname geeft recht op 1 provinciaal trainingspunt,
  • 's middags zijn er heerlijke sandwiches (2 gratis) te verkrijgen (en er kunnen er extra bekomen worden aan democratische prijzen)

Hopelijk mogen wij jullie in grote getale welkom heten op zaterdag 11 maart 2023.  Affiche Bunkai-trainingsdag en jeugdstage.