1e Clubexamen vrijdag 2 december 2022 + CLUBFOTO

Hoewel we nog maar 2 maand ver zijn met de trainingen werd er al een datum geprikt voor een 1e clubexamen m.b.t. het seizoen 2022-2023. Het examen zal dit keer doorgaan op vrijdag 2 december voor zowel de jeugd als volwassenen, respectievelijk om 18u00 en 19u30 stipt.

Iedereen die in aanmerking komt om examen af te leggen zal per email op de hoogte gebracht worden, maar weet alvast dat wie een officieel examen dient af te leggen ook zijn rode boekje tijdig moet afgeven en 4,00 € examengeld dient te betalen.

De club wenst iedereen alvast veel succes bij het volgende examen !!

Vrijetijdsmarkt zondag 18 september 2022

Ook op zondag 18 september 2022 nam Shotokan Karateclub Zottegem deel aan de vrijetijdsmarkt (in combinatie met de autovrije zondag) van Stad Zottegem. Bezoekers konden het rijke cultuur-, sport-, jeugd- en vrijetijdsaanbod voor groot en klein in Zottegem ontdekken. Naast demo’s, optredens en een heuse rainbowrun was er ook opnieuw een foodtruckfestival & streekproductenmarkt. Hieronder enkele sfeerbeelden van ons promoteam en infokraampje.

                 

We lassen een pauze in tijdens het paasverlof

Tijdens de periode van de paasvakantie, maw van maandag 4 april tot en met zondag 17 april, zal er geen training zijn. Iedereen kan even genieten van een deugdoend verlof en zijn batterijen laten opladen om terug van start te gaan op woensdag 20 april !

Overlijden van onze sensei Etienne Van De Maele

Met zeer grote droefheid en geslagenheid moeten wij als club melden dat onze sensei Etienne Van De Maele op vrijdag 04/02 plots is komen te overlijden. Het verlies van onze sensei is te moeilijk om in woorden uit te drukken dus alvast bedankt voor jullie mentale steun in deze moeilijke periode.

Er kan samen afscheid genomen worden van Etienne in de afscheidsaula van Uitvaartcentrum De Varen (Hoogstraat 63, 9620 Zottegem) op donderdag 10 februari 2022 om 10u.

Kōun o oinori shite imasu sensei

De Vlaamse Week tegen Pesten 2022

Van vrijdag 18 februari t.e.m. vrijdag 25 februari 2022 maken we ook met onze club duidelijk dat pesten niet kan.

De Week wil een aanmoediging en een inspiratie zijn om werk te maken van een pestvrije omgeving voor kinderen en jongeren.

Zet ook 4 stippen op je hand!
Elke stip heeft een betekenis en is gelinkt aan een engagement. Ze geven kinderen en volwassenen houvast in hoe met pesten om te gaan. De 4 engagementen zijn de volgende:

  • Ik vind pesten niet oké, en zal er nooit aan meedoen.
  • Ik praat erover als pesten mij bang of verdrietig maakt.
  • Ik sluit niemand uit, voor mij hoort iedereen erbij!
  • Ik zal altijd proberen op te komen voor iemand die gepest wordt.

Maar ook het woord ‘stip’ zelf, kreeg een mobiliserende betekenis, samen vormen de vier letters een duidelijk engagement: STIP = Samen Tegen Iemand Pesten.