Voorbije zondag werd reeds voor de 10de keer de "The Dynamic Karate Cup" te Herne georganiseerd en ook onze Zottegemse kampers mochten hierop niet ontbreken.

Zo kon de club opnieuw op heel wat van haar jeugdige kampers rekenen met mogelijke finaleplaatsen als vooropgestelde doelen.

Net als vorig jaar namen 10 clubleden deel en ook dit keer met een evenwichtige verdeling van 5 leden (preminiemen en miniemen) in de voormiddag en 5 leden (vanaf kadetten) na de middag.

Zo kwamen de eerste 5 van hen (Alexander R., Woud D.S., Lennert V.K., Fien C. en Niels C.) om 9u30 al aan de beurt om hun kunnen in de disciplines kata en kumite aan alle aanwezige supporters ten tonele te brengen. Vier van de vijf verloren in hun poule vaak één kamp waardoor zij net niet mochten doorgaan naar de finales. Toch deden zij hun uiterste best en ook dat verdient een dikke proficiat.

Na een 'stevig' middagmaal was het na de middag de beurt aan Raoni G., Raf C., Leen S., Sander V.S. en Robin V.E.. Ook hier slaagden 3 van de vijf kampers er niet in om de finales te bereiken.

Wel was er een finaleplaats weggelegd voor Leen Smekens en dit in de discipline kata, waar zij nu reeds in 3 opeenvolgende wedstrijden brons behaalde. Ook Robin Van Elsuwege deed het even goed door ook brons te pakken in kata bij de heren open klasse.

Deze afsluiter van een gevuld wedstrijdjaar geeft ons tevens volgend overzicht aan medailles/podiumplaatsen voor 2018 :

  • Robin Van Elsuwege : 2 x zilver , 2 x brons
  • Sander Van Steerthem : 1 x zilver , 1 x brons
  • Leen Smekens : 1 x zilver, 4 x brons
  • Louca Van Den Hauwe : 1 x brons
  • Raoni Ghysels : 1 x brons
  • Fien Cornelis : 1 x zilver
  • Wout De Swaef : 1 x zilver

Wij mogen als club meer dan fier zijn op onze kampers, dikke proficiat aan allen.