Zoals gebruikelijk wordt het Tornooi van Eeklo opgevolgd door het Vlaams (dd. 07/10/2018) en het Belgisch JKA Kampioenschap (dd. 21/10/2018).

Er namen 8 clubleden deel aan het Vlaams JKA Kampioenschap en dit leverde volgende resultaten op. Hoewel ieder van hen zijn uiterste best deed, sloeg enkel Leens Smekens erin om zowel in kata als kumite bij de junioren dames brons te behalen. Naast haar zorgden Sander Van Steerthem en Robin Van Elsuwege ervoor dat ook zij hun selectie voor het Belgisch konden waarmaken (enkel in kata).

Voorbije zondag was het vervolgens aan voormelde 3 clubleden om een plaats op het podium te bemachtigen tijdens het Belgisch JKA Kampioenschap te Braine l'Alleud. Sander Van Steerthem moest reeds in de eerste ronde (onterecht) afhaken na verlies tegen een Waalse tegenstander. Robin Van Elsuwege boekte winst in zijn eerste kata maar moest later de duimen leggen tegen Gianni Schotte.

Bij de dames junioren sloeg Leen Smekens er opnieuw in om door te gaan naar de finale waar zij bevestigde met alweer een 3de plaats in kata.

Dikke proficiat aan allen en nu op naar de Dynamic Cup van volgende zondag te Herne.