Ook het GALA-Tornooi is opnieuw achter de rug en de club mag terugblikken op zeer geslaagde prestaties.

Dit keer waren er 13 clubleden in de running voor een felbeheerde podiumplaats, maar dit was echter niet iedereen gegund. 

Na het Vlaams JKA Jongerenkampioenschap was het voor Wout De Swaef opnieuw raak. Nu behaalde hij bij de preminiemen een zilveren medaille in kumite. Zijn deelname aan de jeugdoefenwedstrijden heeft hem dus duidelijk geen windeieren gelegd.

In de daaropvolgende leeftijdsklassen was de tegenstand voor de meeste onder ons clubleden net iets te sterk. Het ontbrak hen echter niet aan inzet en volharding.

Tot slot waren er nog de senioren waarbij de club in de finale kata aantrad met Robin en Sander. Gezien het systeem van rechtstreekse uitschakeling moest Robin Van Elsuwege zich dit keer troosten met een gedeelde 3e plaats. Het zilver werd dan weer behaald door Sander Van Steerthem.

Zoals steeds wensen wij al onze kampende karateka's een dikke proficiat toewensen alsook aan de coaches en de supporters.

Nu rest ons nog enkel het uitkijken naar de resultaten op het Belgisch JKA Jongerenkampioenschap dd. zondag 22 april te Braine l'Alleud.