Zondag 25 februari was er het Vlaams JKA jongerenkampioenschap te Knokke-Heist waarbij 6 jeugdleden hun uiterste best hebben gedaan om hun supporters te plezieren.

De 6 geselecteerden van deze keer waren : Alexander Roegiers, Wout De Swaef, Fien Cornelis, Lennert Van Kerkhoven, Niels Coessens en Mauro Castellano. De eerste 2 van dit groepje van zes, namen deel in de klasse van de preminiemen, de overige 4 behoorden tot de miniemen.

Zoals bij elk kampioenschap is het eerst de beurt aan kata en daarbij werden 2 podiumplaatsen behaald. Zo werd Wout De Swaef voor het eerst vierde in kata bij de preminiemen en ook Mauro Castellano behaalde eenzelfde plaats bij de miniemen. Ook de overige vier hebben als leeuwen gevochten, waarbij in totaal 5 van de 6 in kata mogen deelnemen aan het Belgisch Kampioenschap dd. zondag 22 april te Braine l'Alleud.

In de discipline kumite was de weerstand voor onze deelnemers iets te sterk, enkel Mauro Castellano kon nog een selectie voor het Belgisch in de wacht slepen.

De coaches en ook de supporters zijn zeer trots op de door onze kampers behaalde resultaten en wensen hen veel succes op het Belgisch Jongerenkampioenschap.